Vysoko kvalitný zdroj bielkovín od Natural Nutrition!
Izolát mliečneho proteínu s 90% obsahom bielkovín.
Prirodzene nízky obsah tuku a sacharidov, vrátane laktózy.
Vynikajúci...
Vysoko kvalitný zdroj bielkovín od Natural Nutrition!
Izolát mliečneho proteínu s 90% obsahom bielkovín.
Prirodzene nízky obsah tuku a sacharidov, vrátane laktózy.
Vynikajúci...
Vysoko kvalitný zdroj bielkovín od Natural Nutrition!
Izolát mliečneho proteínu s 90% obsahom bielkovín.
Prirodzene nízky obsah tuku a sacharidov, vrátane laktózy.
Vynikajúci aminokyselinový profil.
Ideálny spoločník do Keto diét.
Bez obsahu umelých aróm, farbív, príchutí, sladidiel, konzervačných látok a GMO.
Alternatívne názvy: milk protein isolate, mliečny proteínový izolát.
MPI (milk protein isolate, mliečny izolát, izolát mliečneho proteínu) je látka získaná čiastočným odstránením neproteínových zložiek (laktózy, minerálov) z odtučneného mlieka, tak, aby výsledný produkt obsahoval minimálne 90% bielkovín.
MPI90 = málo tuku, sacharidov, takmer žiadna laktóza a bohaté zastúpenie aminokyselín!
MPC vs. MPI?
MPI (izolát) má v porovnaní s MPC (koncentrát) vyšší obsah bielkovín a nižší obsah laktózy – mliečneho cukru.
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.
Dobrá alternativa ke kaseinu s výborným aminokyselinovym spektrem, a zároveň lepší čistota (je to izolat). Jediná nevýhoda je asi příchuť... Chutná jak suché mléko ?.
Vyborny protein dobra rozpustnost,minimalna penivost chutovo mi sedi da sa vypit aj samotny pripadne dosladim glukozou .Pridavam ho do ochuteneho proteinu wpc 80 cfm gold banofee, a teraz do wpc 80 instant coconut chut je potom taka plnsia kombinaciou vznikne taka kremova chut protein je aj hustejsi aj dobra kombinacia koncentratu a izolatu.
Fajn, objednám aj nabudúce. Keďže väčšinu tvorí kazeín, produkt je hydrofóbny - zle sa mieša s vodou. Neodporúčam pripravovať v shakeri, veľmi pení. Mne sa osvedčilo veľmi pomalé pridávanie vody za stáleho miešania. Takto mi to funguje so všetkými kazeínovými proteínmi.